Kezdő tanfolyam? Tudásfrissítés? Tengeri jogsi? Mindenben segítünk!

info@windworks.hu

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828

Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828
Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Vitorlás bérlés, hajóbérlés, Balaton – Alsóörs

Bérelhető vitorlás hajóink kiválasztása és fekészítése során természtesen szem előtt tartottuk a vitorlás bérlés, hajóbérlés íratlan szabályait. Minden vitorlásunkat kifogástalan műszaki állapotban, tisztán veheted át!

Kifogástalan műszaki állapotú flotta, minden vitorlás hajón felelősség- és CASCO biztosítással

A vitorlás túrahajókhoz BAHART kártya (matrica) jár, ezért ingyen köthetsz ki a BAHART kikötőkben (tízezreket spórolva!)

 • Alsóörs az északi part gyöngyszeme  és egyben leggyorsabban fejlődő települése, Balatonfüred csak 10 perc
 • Az Alsóörsi BAHART kikötő teljesen új, gyönyörűen tiszta a vize és rengteg extra szolgáltatással kényeztet
 • 0-24 órás telefonos ügyelet tartunk, ha bajba kerülnél a vitorlás bérlés során.
 • Vitorlás hajóinkat több BAHART kikötőben is átveheted (kis felárért): pl. Siófok, Földvár, Füred, Badacsony, Csopak, Lelle, Szemes
 • Időjárás garancia: pl. orkánerejű szél vagy özönvíz szerű eső esetén a következő vitorlás bérlés alkalmával akár 30-50% kedvezmény
 • A 34-36 lábas vitorlás hajóink 3 kabinosak, tágas szalonnal, WC-vel, mosdóval, konyhával, tűzhellyel, hűtővel felszereltek.
 • A vitorlás hajókon körkormány, bimini, autopilot, cockpit asztal, deck zuhany, CD-s rádió és egyéb extrák találhatók.
 • Minden bérelhető vitorlás teljes műszerezettségű (autopilot, sebesség, vízmélység, szélsebesség és szélirány mérő)
 • Egyes vitorlás hajókon további extrák is vannak pl. orrsugár kormány, melegvíz, állóhelyzeti fűtés, fürdőplattform.

Vitorlásainkat bátran ajánljuk vitorlás bérlés-re túraversenyekre és a Kékszalagra is (verseny- vagy nézői hajóként is)

Ha még nincs a zsebedben a vitorlás jogosítvány és épp azon töröd a fejed, hogy megtanulsz vitorlázni, jelentkezz kezdő vitorlás tanfolyamunkra! Ha már van jogosítványod, de úgy érzed, hiányzik a rutin egy 4-5 tonnás 3 kabinos túrhajóhoz, válaszd tudásfrissítő vitorlás tanfolyamunkat! Természetesen lehetőség van vitorlás bérlésre kapitánnyal együtt is.

Vitorlás bérlés, hajóbérlés a Balatonon, kapitány nélkül

Vitorlás bérlés Balaton: nagy túrahajók (akár 8-12 fős társaságoknak):

Egy hetes vagy akár még annál is hosszabb túrázásra, családi nyaraláshoz vagy bulizáshoz ajánljuk 36 láb hosszú Bavaria Cruiser 36 vitorlásunkat, amely rollos nagyvitorlájával és extra kényelmi szolgáltatásaival kényezteti kapitányát. Hat tonnájával azt gondolnánk, nehéz eset, ennek ellenére kezdő bérlők is könnyedén elboldogulnak vele, akár viharos körülmények között is. Ajánljuk tehát azok figyelmébe is, akiknek nincs nagy rutinja vitorlás bérlés terén.

Kényelmes túrázáshoz, vagy egy kellemes hosszú hétvégére ajánljuk a sokak által ismert Jeanneau Sun Odyssey 36i típust. Ebből a vitorlásból több tucat is fut a Balatonon, 12 főt befogadni képes közkedvelt 36 lábas túra- és nyaralóhajó. Három különálló kabinjában 6, tágas szalonjában 2+1 fekvőhely található, melyet melegvízes mosdó, WC, konyha és kapitányi asztal egészít ki. Tágas cockpit, autopilot és bimini biztosítja a fedélzeti kényelmet.

Vitorlásflottánk egyik kedvenc tagja, az Sedna 26 6 fő számára is könnyedén igazi luxusfeelinget biztosít. Mérete és felhúzható svertje minden balatoni kikötőben alkalmassá teszi a kikötésre, nincs az a déli parti eldugott kis kikötő, ahova ne lehetne benavigálni vele! Belső kialakítása 6 felnőtt számára nyújt kényelmes nappali és éjszakai tartózkodást és ezen felül szinte minden van rajta, ami a nagy tengeri vitorlásokon: bimini, távkaros motorvezérlés, hűtő, WC, kapitányi- és szalonasztal, tárolórekeszek. A cockpit felett méretes bimini óvja a kapitányt és utasait a túl sok naptól és az orrvitorla (génua) ki- és betekerését rollos forstág biztosítja, a nagyvitorlát pedig lazy jack-ben tároljuk. A sok kényelmi szolgáltatás nem megy a súly rovására: a hajó mindössze 1800 kg, ezért egészen kis szélben is kitűnően vitorlázható és gyerekjáték vele a manőverezés szűk kikötőkben is – kezdő kapitányok nagy kedvence! Ha úgy döntünk, vágtatni is hajlandó ezért különösen ajánljuk hosszabb, tókerülő túrákra és a Kékszalag-ra!

Érdemes megnézni LAST MINUTE vitorlás bérlés ajánlatainkat!

Vitorlás bérlés Balaton: kisebb túrahajók, sportos vitrolázás

Az 4-5 fős társaságnak elég (alvó)helyet adó, népszerű balatoni vitorlás, a Regina 30mely magas felszereltségi szintje és kényelmi szolgáltatásai révén kiválóan alkalmas több napos, vízen alvós túrákra is. Kettesben egy romantikus tókerülésre a legjobb választás de két felnőtt-két gyermek számára is tökéletes egy egyhetes vidám vakációra.

A sportosabb vitorlázást kedvelőknek a Sudár Sport-ot ajánljuk, amely már több balatoni versenyt is megjárt. Gyorsreagálású, dinamikus, kis szelek nagy barátja és olyan élesen lehet vele menni, akár egy cirkálóval. Fiatal, sportos baráti társaságok, párok számára ideális “daysailer” vagy túrahajó.

Vitorlás bérlés, hajóbérlés kapitánnyal (Balaton)

Az egynapos vitorlástúrák vagy az éjszakai vitorlázás egyben felejthetetlen élmény is, ugyanakkor csapatépítő tréningek, meglepetés- és  születésnapi partik, lánykérés, legénybúcsúk, lánybúcsúk vagy akár egy esküvő különleges helyszíne lehet egy (vagy több) balatoni vitorlás. Ruccanj ki barátaiddal egy badacsonyi bortúrára, fürdéssel, napozással egybekötve, vagy tegyetek egyész napos csillagtúrát kikötőből kikötőbe. Kapitányaink jól képzett, fiatal, rugalmas szakemberek, jól ismerik a Balatont és környékét. Nagyobb (50 fős) társaságoknak partnerek bevonásával 5-6 túrhajót is tudunk biztosítani, egyszerre.

 • 36 láb hosszú
 • 2013-as gyártású, 12 fő befogadóképesség
 • 3 kabin + konyha és fürdőszoba, 8 fekvőhely
 • Autopilot, orrsugárkormány, szél, mélység, sebességmérő, bimini
 • 36 láb hosszú
 • 2013-as gyártású, 12 fő befogadóképesség
 • 3 kabin + konyha és fürdőszoba, 9 fekvőhely
 • Autopilot, orrsugárkormány, szél, mélység, sebességmérő, bimini
 • 26 láb hosszú
 • 2016-os hajó
 • 8 fő befogadóképesség, 5 alvóhely
 • 5 fekhely, luxus életérzés
 • 30 láb hosszú (8,5 méter + farkilépő)
 • 6 fő befogadóképesség, 5 alvóhely
 • Hálókabin + konyha és WC
 • Szél-, sebesség- és mélységmérő

Miért érdemes bennünket választanod vitorlás bérlés-hez, hajóbérlés-hez?

Megbízható, pontos csapat

A munkánk a hobbink és a hobbink a munkánk. Küldetésünknek tekintjük, hogy a vitorlázást minél többen megismerjék és megszeressék és a balatoni vitorlás bérlés ne csak kevesek kiváltsága legyen. Amit ezért a célért  meg tudunk tenni, azt meg is tesszük. Rajtunk nem múlik!

Minőségi, jól felszerelt és karbantartott vitorláshajók

Flottánkba kizárólag nagymúltú, neves hajógyártók kifejezetten népszerű, megbízható, könnyen kezelhető – egyszóval vitorlás bérlés szempontból kiválóan alkalmas – típusaiból válogattunk. A kapitány nélkül is bérelhető vitorláshajók közül a 30 lábnál nagyobb hajóink olyan felszereltségűek, amivel az Adrián is bérbeadják őket, így a Balatonon is minden bérlői igényt kielégítenek. Nálunk nincsenek szedett-vedett noname típusok és valljuk, hogy csak az elégedett bérlő az igazán jó bérlő. A vitorlásokat elláttuk mindennel, ami szükséges egy egyhetes nyaraláshoz, de nem pakoltuk tele mindenfélével, amitől aztán nem fér el rendesen a bérlő. Külön kéréseket is teljesítünk, maximális rugalmassággal, ezért ne habozz, kérj bátran! Tudjuk, hogy amikor vitorlást bérelsz tőlünk, a szabadidődet szeretnéd tartalmasan eltölteni barátaiddal, családoddal. Éppen ezért, amit a bérelhető vitorláshajóinkról leírunk, az a valóságban is úgy van. Nem mondjuk neked, hogy 8 fekhely van a hajón, ha valójában nincs annyi. Ajánlásainkban mindig kitérünk arra, kinek javasoljuk egyik vagy másik hajónk bérlését. A hajókat kifogástalan műszaki állapotban adjuk át neked, nem tartunk kiselőadást a hajógyártó történetéről, de a legfontosabb tudnivalókat elmondjuk és meg is mutatjuk.

Baráti árak, last minute kedvezmények

Áraink a szokványos piaci árnál alacsonyabbak, szinte minden kategóriában. Ennek nem az az oka, hogy megőrültünk vagy mert ócska vitorlásokat akarunk bérbe adni neked, hanem az, hogy igyekszünk hatékonyan működni és hosszútávra tervezni. Számunkra a vitorlázás, a vitorlás oktatás és nem utolsó sorban a vitorlás bérlés, mint piaci kereslet magasszintű kielégítése igazi szerelem és nem csupán üzlet. Árképzésünk rugalmas, egyedi igényeket is kiszolgálunk, így akkor is érdemes felkeresni bennünket, ha úgy érzed, számodra az, amit igazán szeretnél túl drága. Érdemes gyakran idelátogatni és követni facebook oldalunkat is, mert folyamatosan, minden héten vannak igazán vonzó akciók, akár 50%-os kedvezménnyel last-minute hajóbérlési lehetőségek!

Vitorlás bérlés? Segítünk!

Mi nem szoktuk a bérlőinket zargatni, de ha bajba kerültél vagy kérdésed van, információra van szükséged a hajóval, hajózással, kikötéssel, kikötőkkel kapcsolatosan, hívj minket bátran! Ha bérelni szeretnél és nem találsz számodra megfelelő vitorlást, keress minket, mert biztosan találunk megoldást. Kapcsolatban állunk más társaságokkal és mindig akadnak időszakosan bérelhető vitorláshajók, melyeket rajtunk keresztül hivatalosan is kibérelhetsz.

A vitorlás bérlés menete

1. Előzetes egyeztetés telefonon vagy e-mailben, foglalás

2. Szükséges iratok (személyi igazolvány, vitorlás kishajó vezetési engedély) bemutatása

3. Kaució kifizetése

Mi nem bonyolítjuk túl a dolgokat. Ezen három roppant egyszerű lépés után átadjuk a vitorlás hajót és már élvezheted is a vitorlázás szabadságát!

A vitorlás bérlés általános szerződési feltételei:  Windworks Kft. ÁSZF