Kezdő tanfolyam? Tudásfrissítés? Tengeri jogsi? Mindenben segítünk!

info@windworks.hu

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828

Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828
Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Páros vitorlás tanfolyam

A csoportos vitorlás tanfolyamok jellemzően nagyobb létszámban fogadják csoportjaikat, így az egy hajóra jutó gyakorlási idő drasztikusan lecsökken.

Kizárólag a WindWorksnél elérhető a Páros vitorlás tanfolyam, amelynek a lényege, hogy a kezdő tanfolyam mintájára felkészítjük tanulónkat a kezdő vitorlás kishajó és kisgéphajó vezetői vizsgára azáltalatokválasztott, tetszőleges időpontokban.Gyere el barátoddal, pároddal és nem nektek kell a csoporthoz alkalmazkodni, hanem mi alkalmazkodunk az időbeosztásotokhoz. 

Az páros vitorlás tanfolyam során 1 oktató külön foglalkozik veletek, a hajón is csak az oktató és a tanulók tartózkodnak. A javasolt képzési idő így 4 nap.

Kezdő képzés lévén a tanfolyam 2 részből áll. A két rész együttes választása nem kötelező, lehetőség van csak vitorlás hajóra tenni jogosítvány, ám ekkor a hajó motorjának kezelésében jelentős korlátozásokkal kell majd szembenézni:

  • Kisgéphajó vezető képzés: ez a jogosítvány szükséges akkor, ha hajódon legalább 14,7 Kw teljesítményű motort használsz. A jogosítvány birtokában egy maximálisan 20 méter hossz és 12 fő befogadóképességű, legalább 14,7 Kw teljesítményű hajót vezethetsz, felső lóerőkorlátozás nélkül.
    Nem csak a balatoni hajókon szükséges ez a kikötői manőverek miatt, hanem ezzel tudsz a folyókon is motorcsónakot/jet-skit vezetni.
  • Vitorlás kishajó vezető képzés: ez a jogosítvány hatalmaz fel arra, hogy maximálisan 20 méter hosszú és 12 fő befogadóképességű hajót vezethess.

A páros vitorlás tanfolyam után lehetőség nyílik kihelyezett vizsgát tenni, az alábbi táblázatban található időpontokban. Ennek lényege, hogy a vizsgázó a vitorlás iskola tantermében írja elméleti vizsgáját és a jól ismert oktatóhajóikon teszi a gyakorlati vizsgát.

Vitorlás tanfolyamaink helyszíne a festői szépségű Club Aliga vitorlás kikötő, melyet a 8171 Balatonvilágos, Aligai út 1. cím alatt találhatsz meg, mint Budapesthez legközelebbi balatoni vitorlás kikötő. A Club Aliga területén a kikötőnél minden tanulónk számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk!

Páros vitorlás tanfolyam időpontjai

Tanuló által választott időpontokban. Az oktatási napoknak nem szükséges egymást követő napoknak lennie.

Páros vitorlás tanfolyam ára

A páros vitorlás tanfolyam ára (beleértve a motorcsónak képzést elektromos hajóval): 240.000 Ft / fő helyett mindösszesen 210.000 Ft / fő , tehát kettőtökre összesen 420.000 Ft, amely tartalmazza az oktatás és az adminisztráció díját rejtett költségek nélkül, de nem tartalmazza a Nemzeti Közlekedési Hatóság felé megfizetendő hatósági díjakat.

A Hatósági díjak, melyek a képzési díjon felül a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont felé fizetendőek:*

Kedvtelési célú vitorlás kishajó-vezető vizsgadíj30.000.- Ft
Kedvtelési célú kisgéphajó vezető vizsgadíj30.000.- Ft
Kedvtelési célú vitorlás kishajó és kisgéphajó vezetői vizsga54.000.- Ft

A páros vitorlástanfolyamra jelentkezni e-mailen (info@windworks.hu) vagy telefonon (+36 20 297 2828) tudsz.