Kezdő tanfolyam? Tudásfrissítés? Tengeri jogsi? Mindenben segítünk!

info@windworks.hu

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828

Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828
Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Vitorlás csapatépítő tréning

A WindWorks Kft. csapata több éve szervez már vitorlás csapatépítő tréningeket, így az évek során felhalmozott tapasztalatot folyamatosan kamatoztatva különleges ajánlatokkal és megbízható infrastruktúrával várja céges vendégeit csapatépítő rendezvényre.

Vitorlás csapatépítő programajánlataink

Passzív kikapcsolódás: egy választott túracélpontba való elvitorlázás, majd az ebéd elfogyasztása, és visszavitorlázás a báziskikötőbe

Aktív kikapcsolódás kapitányaink segítségével: rövid tantermi elméletet követően kapitányaink felügyelete mellett vitorlás versenyek lebonyolítása. Figyelem: az irányítás kizárólag a résztvevők által történik!

Super-aktív kikapcsolódás: a hajózás „dodzsemezése” melynek lényege, hogy a résztvevők kishajókkal versenyeznek, melyekben 2-en férnek el. Ezek a hajók jogosítvány nélkül vezethetőek és maximális biztonságot nyújtanak, természetesen amellett, hogy több profi oktató végig támogatja őket egy motorcsónakból. Mivel a hajóban csak ketten ülnek , így hajókkal való versenyzések és az elért eredmények miatt igazi vitorlázónak érezheti magát mindenki. 

Aktív-Kincskereső kikapcsolódás: a résztvevők rövid tantermi elmélet alapján az előre beállított GPS koordinátákhoz kell vitorlázzanak, ahol az ott elhelyezett tárgyakat kell összegyűjtsék. A leggyorsabb nyer! Lehetőség van egyedi programok megszervezésére is: bármilyen felmerülő igény megszervezésében és kivitelezésében biztosítjuk maximális támogatásunkat.