Vitorlás tanfolyam? Hajóbérlés? Vitorlástúrák? Vitorlástábor? Mindenben segítünk!

+36 30 285 0747 info@windworks.hu

Balatoni vitorlásiskola

Vitorlástanfolyamok kezdőtől egészen a verseny szintig

A gyönyörű, Budapesthez nagyon közeli Club Aliga kikötőben várunk magas színvonalú vitorlás tanfolyamainkkal. Ha eddig csak kapitánnyal volt lehetőséged kipróbálni a vitorlázást, akkor itt az ideje, hogy a kezdő vitorlás tanfolyam elvégzésével Te is megtanuld a vitorlázás alapjait és vitorlás jogosítvány-t szerezz. Ha már az alapok nem okoznak gondot, akkor a haladó vitorlás tanfolyam kíváló választás. Itt elsajátíthatod a vitorlázás finom részleteit, amivel akár versenyszintre is fejlődhetsz. Nálunk első a tanuló, így lehetőség van egyéni vitorlás tanfolyam szervezésére is (egyedül vagy barátaiddal), így a vitorlástanfolyam egyben egy jó buli is lehet, baráti társaságban.

A Club Aliga területén a kikötőnél minden tanulónk számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk!

2017 tavaszától már a tatai Öreg-tavon is indulnak tanfolyamaink.

Tudásfrissítő és bérlésre felkészítő tanfolyamunk helyszíne Alsóörs (BAHART-kikötő), ahol megismerheted és akár ki is próbálhatod flottánk tagjait, és kedvezményesen foglalhatsz a nyári szezonra.

Image Map

Vitorlás tanfolyam időpontok

Szabadságkímélő 2 hétvégés kezdő tanfolyamainkMegszakítás nélküli 6 napos kezdő tanfolyamaink (Péntektől Szerdáig)2 napos tudásfrissítő tanfolyamainkTengeri tanfolyamaink (Csütörtöktől Vasárnapig)Haladó tanfolyamok (Péntek - Vasárnap)
január 20 - 21. + április 20 - 22. (gyakorlat) TÉLI TANFOLYAMáprilis 7 - 8.április 28 - május 1.április 21 - 23.
március 3 - 4. + április 20 - 22. (gyakorlat) TÉLI TANFOLYAMáprilis 28 - 29.május 2 - 5.május 12 - május 14.
május 4 - 6. és május 11-13.április 30 - május 1. május 19 - 22.június 2 - 4.
június 1 - 3. és június 8 - 10.június 1 - 6. május 5 - 6.május 30 - június 2.június 30 - július 2.
június 29 - július 1. és július 6 - 8. június 29 - július 4. május 12 - 13. szeptember 27 - 30.július 28 - 30.
július 13 - 15. és július 20 - 22.július 13 - 18.június 9 - 10.október 11 - 14. augusztus 22 - 24.
augusztus 3 - 5. és augusztus 10 - 12. augusztus 3 - 8.szeptember 8 - 9.szeptember 8 - 10.
augusztus 31 - szeptember 2. és szeptember 7 - 9.szeptember 22 - 23.szeptember 29 - október 1.
október 5 - 7. és október 12 - 14.október 6 - 7.

Miért érdemes a Windworks csapatát választanod, ha vitorlás tanfolyamot keresel?

1. Megbízható, pontos csapat

A munkánk a hobbink és a hobbink a munkánk. Küldetésünknek tekintjük, hogy a vitorlázást minél többen megismerjék és megszeressék. Amit ezért a célért  meg tudunk tenni, azt meg is tesszük. Tudjuk, hogy egy vitorlás tanfolyam sok esetben sz első igazi találkozást jelenti a vitorlázással és a tóval , ezért mindent megteszünk, hogy Te is megszeresd a vitorlázást és a legjobb tudást kapd, amivel nem csak simán átmész a vizsgán, de hasznos, gyakorlati tapasztalatot és rutint szerezz a mindennapokra is. Sokan szereznek papírt itt-ott, gyakorlati tudás nélkül. Nekik, és azoknak, akik már régen kapitánykodtak, külön tudásfrissítő vitorlás tanfolyam szervezésével segítünk a megszerzett tudás felfrissítésére, elmélyítésére, kikötői és egyéb manőverek gyakorlására.

2. Minőségi, jól felszerelt vitorlás hajó flotta

Vitorlás bérlés esetén is fordulj hozzánk bizalommal! Hajóink minden Balatoni körülménynek és igénynek megfelelnek. Flottánkban három, nagy, 34-35 lábas hajó is várja bérlőit: a Beneteau Oceanis 331 és a Dufour 35 Classic kényelmes befogad akár 10 főt is, utóbbi állóhelyzeti fűtéssel és vízmelegítővel és egy hatalmas lenyitható fürdőplatformmal is rendelkezik. népszerű Jeanneau 34.2 pedig nyolc főnek nyújt minden igényt kielégítő kényelmet és felejthetetlen perceket.

A 4-6 fős társaságnak elég (alvó)helyet adó Regina-30 kiválóan alkalmas kis társaságok részére akár hosszabb túrákon is. A sportosabb vitorlázást kedvelőknek a Sudár Sport hajóját ajánljuk, ami már több Balatoni vitorlás versenyt megjárt.

3.  Rugalmas kondíciók, kedvező feltételek

A kislétszámú csoportos kezdő vitorlás tanfolyam napjai nagyrészt gyakorlattal telnek és igyekszünk az elméletet gyorsan és emészthető formában átadni. A két hétvégére optimalizált tanfolyam segít, hogy a drága szabadságból minél kevesebbet kelljen kivenned. Ha a kiírt tanfolyamok és időpontok közül nem találod a Neked megfelelőt, akkor se aggódj! Vitorlás tanfolyamainkon lehetőség van egyéni igények beépítésére is, bővebb tájékoztatásért keress minket telefonon vagy e-mailben és beszéljük meg miben tudunk segíteni.