Kezdő tanfolyam? Tudásfrissítés? Tengeri jogsi? Mindenben segítünk!

info@windworks.hu

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828

Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828
Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Balatoni vitorlás tanfolyamok

Balatoni vitorlás tanfolyamok kezdőtől egészen a verseny szintig

A gyönyörű, Budapesthez legközelebbi Club Aliga kikötőben várunk magas színvonalú vitorlás tanfolyamainkkal. Ha eddig csak kapitánnyal volt lehetőséged kipróbálni a vitorlázást, akkor a vitorlás oktatás alapjait elmélyítő és vizsgára felkészítő kezdő vitorlás tanfolyamunk elvégzését javasoljuk. Tanuld meg a vitorlázás alapjait és szerezz vitorlás jogosítvány-t. Ha már az alapok nem okoznak gondot, sőt akár már jogosítványod is van, akkor a jogsi után (haladó) tanfolyam kíváló választás számodra. Itt elsajátíthatod a balatoni vitorlázás legfontosabb gyakorlati részleteit, így kapitányként magabiztosan viheted családodat, barátaidat vitorlázni később. További lehetőséget kínál versenyfelkészítő tanfolyamunk, amellyel versenyszintre fejlődhetsz és nem csak a Kékszalagon, de más rangos balatoni versenyen is indulhatsz.

Nálunk első a tanuló, így lehetőség van egyéni vitorlás tanfolyam szervezésére is (egyedül vagy barátaiddal), így a vitorlástanfolyam egyben egy jó buli is lehet, baráti társaságban.

A Club Aliga területén a kikötőnél minden tanulónk számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk!

Tudásfrissítő és bérlésre felkészítő tanfolyamunk helyszíne Alsóörs (BAHART-kikötő), ahol megismerheted és akár ki is próbálhatod flottánk tagjait, és kedvezményesen foglalhatsz a nyári szezonra.

Amennyiben a balatoni vitorlázáson kívül a tengerre is kitekintenél, ajánljuk tengeri tanfolyamainkat is figyelmedbe. Tengeri tanfolyamaink során a legalapabb tengeri B kategoriás jogosítványon kívül több hetes rutint is szerezhetsz igazi 50 láb körüli tengeri hajókon.