Kezdő tanfolyam? Tudásfrissítés? Tengeri jogsi? Mindenben segítünk!

info@windworks.hu

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828

Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828
Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Egyéni vitorlás tanfolyam

Egyéni vitorlás tanfolyamunk lényege, hogy a kezdő tanfolyam mintájára felkészítjük tanulónkat a kezdő vitorlás kishajó és kisgéphajó vezetői vizsgára a tanuló által választott időpontokban.

Az egyéni vitorlás tanfolyam során a tanulóval 1 oktató külön foglalkozik, a hajón is csak az oktató és a tanuló tartózkodik. A javasolt képzési idő így 4 nap (egyénfüggő).

Kezdő képzés lévén a tanfolyam 2 részből áll. A két rész együttes választása nem kötelező, lehetőség van csak vitorlás hajóra tenni jogosítvány, ám ekkor a hajó motorjának kezelésében jelentős korlátozásokkal kell majd szembenézni:

  • Kisgéphajó vezető képzés: ez a jogosítvány szükséges akkor, ha hajódon legalább 7,5 Kw teljesítményű motort használsz. A jogosítvány birtokában egy maximálisan 20 méter hossz és 12 fő befogadóképességű, legalább 7,5Kw teljesítményű hajót vezethetsz, felső lóerőkorlátozás nélkül.
    Nem csak a balatoni hajókon szükséges ez a kikötői manőverek miatt, hanem ezzel tudsz a folyókon is motorcsónakot/jet-skit vezetni.
  • Vitorlás kishajó vezető képzés: ez a jogosítvány hatalmaz fel arra, hogy maximálisan 20 méter hosszú és 12 fő befogadóképességű hajót vezethess.

Az egyéni vitorlás tanfolyam után lehetőség nyílik kihelyezett vizsgát tenni, az alábbi táblázatban található időpontokban. Ennek lényege, hogy a vizsgázó a vitorlás iskola tantermében írja elméleti vizsgáját és a jól ismert oktatóhajóikon teszi a gyakorlati vizsgát.

Vitorlás tanfolyamaink helyszíne a festői szépségű Club Aliga vitorlás kikötő, melyet a 8171 Balatonvilágos, Aligai út 1. cím alatt találhatsz meg, mint Budapesthez legközelebbi balatoni vitorlás kikötő. A Club Aliga területén a kikötőnél minden tanulónk számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk!

Egyéni vitorlás tanfolyam az általad választott időpontban

Tanuló által választott időpontokban. Az oktatási napoknak nem szükséges egymást követő napoknak lennie.

Az egyéni vitorlás tanfolyam ára: 90.000 Ft / nap, mely tartalmazza az oktatás díját, de nem tartalmazza a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont felé megfizetendő hatósági díjakat. Opcionálisan kiegészítésként választható még a kisgéphajó vezetői vizsga, melynek díja egyszeri 35.000 Ft.

Összesen bő 300.000 Ft-os költséggel számolhatsz, ha motoros és vitorlás jogosítványt is szeretnél.

Hatósági díjak, melyek a képzési díjon felül a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont felé megfizetendőek:*

Kedvtelési célú vitorlás kishajó-vezető vizsgadíj30.000.- Ft
Kedvtelési célú kisgéphajó vezető vizsgadíj30.000.- Ft
Kedvtelési célú vitorlás kishajó és kisgéphajó vezetői vizsga54.000.- Ft

Az egyéni vitorlástanfolyamra jelentkezni e-mailen (info@windworks.hu) vagy telefonon (+36 20 297 2828) tudsz.