Kezdő tanfolyam? Tudásfrissítés? Tengeri jogsi? Mindenben segítünk!

info@windworks.hu

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828

Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828
Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Last minute!

Vitorlás bérlés akár 50% last minute kedvezménnyel!

Nekünk a WindWorks-nél tényleg szívügyünk a vitorlázás, a vitorlás oktatás és a vitorlás bérlés, igyekszünk tehát mindenki számára elérhetővé tenni a balatoni vitorlázás élményét. Ezért találtuk ki az akciós last minute vitorlás bérlés lehetőségét amely azok számára is elérhetővé teszik egy 33-35 lábas vitorlás hajó bérlését, akiknek ez normál áron nem fér bele a költségvetésbe. Kedvezményes vitorlás bérlés mindenkinek!

Melyek a kedvezményes last minute vitorlás bérlés feltételei?

Vannak olyan napok, melyekre nincsenek előzetes foglalásaink, ezekre az időszakokra kedvezményes árakat határoztunk meg. Az alábbi táblázatban megtalálható, hogy mely napokon tudsz olcsón, nagy kedvezménnyel, akár féláron vitorlást bérelni. Kérünk, hogy minden esetben egyeztess velünk telefonon vagy e-mailen, mert gyakran előfordul, hogy egy hajóra egyszerre több bérlési igény is érkezik. Ezekben az esetekben a megkeresések beérkezési sorrendje számít, nem kezdünk el licitáltatni benneteket, ez a történet nem erről szól.

Ha még így is sok neked az ár, mondd el, írd le, mit szeretnél és megfontoljuk. Születésnaposok, évfordulósok, nagycsaládosok előnyben 🙂 Elérhetőségeinket az oldal tetején a menüsor alatt találod! 

A bérelhető hajókról és a vitorlás bérlés-ről minden infó itt!!!

Last minute napok, kedvezmények és vitorlás bérlés árak – 2018 nyár

DátumVitorlás hajóListaára bérleti díj (/nap)Kedvezmény mértékeKedvezményes bérleti díj (/nap)

Gyorslinkek a hajókhoz:

Jeanneau Sun Odyssey 34.2 – “Gvendolin”

Benetau Oceanis 331 Clipper – “Concerto”

Avar 26 Vento

Regina 30 – “Sisi”

A last minute vitorlás bérlés (foglalás) menete

Ha megtaláltad a számodra megfelelő napot, árat és hajót, foglald le azonnal. A naptár folyamatosan telik, ezért lehet, hogy ami még egyik pillanatban szabad, a következőben már foglalt. Foglalni tudsz online is a kiválasztott hajó oldalán az ártáblázat alatt, de még egyszerűbb ha telefonálsz (+36 70 285 0747) vagy e-mailt írsz nekünk!

FONTOS!

A last minute áron történő foglalás esetén fenntartjuk a jogot, hogy kategórián belül másik hajót adjunk neked bérbe, természetesen áregyeztetéssel. Ez azt jelenti, hogy a 34-35 lábas kategóriában a három vitorlás bármelyikét kaphatod abban az esetben, ha az átlalad választott szervíz vagy karbantartás miatt elérhetelenné válna.

A vitorlásokat akkor tudjuk szervízelni, javítani, karbantartani, amikor nincsenek kibérelve. A bérlés során sokminden történhet, előfordul, hogy egy-egy hajó több napra is kikerül a forgalomból, amíg bizonyos alkatrészeket ki tudunk cserélni. Last minute foglalás esetén ezért cserébe a kedvezményes árakért ezt a rugalmasságot várjuk el bérlőinktől. Egyébként ez elég ritkán fordul elő, a hajók kellően masszívak és jól felkészítettek.

Általános szerződési feltételeinket itt találod: ÁSZF 2017