Kezdő tanfolyam? Tudásfrissítés? Tengeri jogsi? Mindenben segítünk!

info@windworks.hu

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828

Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828
Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Legénybúcsú / Lánybúcsú

Felejthetetlen élmény a legénybúcsú vagy lánybúcsú egy vitorláson!

Nagy nehezen összeszedted a csapatot, de hova menjünk, hogy különleges legyen? A “szabad élet”-től való búcsúzást igazán különleges módon ünnepelheted barátaiddal egy vitorláson. Vagy kettőn. Egyéni igényeitekhez igazodva speciális programot állítunk össze nektek, hogy tényleg felejthetetlen legyen az a legénybúcsú vagy lánybúcsú. Nappali és éjszakai vitorlázás, fürdéssel, meglepetésekkel, óriás bulival. Vicces feladatok vízen és a parton, látogatás Siófokra, Balatonföldvárra vagy akár Badacsonyba is, hazatérés hajnalban frissítő fürdéssel vagy csak pihivel a hajón. Kérésre Alsóörsön, Aligán, Siófokon vagy Balatonfüreden is tudunk szállást biztosítani, de a hajón is aludhattok. Ezt muszáj kipróbálni!

Egyéni igények? Nem probléma. Mindent megoldunk!

Mennyibe kerül a vitorlás Legénybúcsú / Lánybúcsú?

Legénybúcsú, lánybúcsú programokra igényektől és időtartamtól függően adunk árajánlatot. Minimális bérlési időtartam: 1 nap, az alábbi vitorlások egyikén, vagy ha többen vagytok, akár mindegyikén:

Mindhárom hajó 3 kabinos, WC-vel, mosdóval, konyhával, hűtővel, CD lejátszóval, fedélzeti árnyékolóval (bimini) felszerelt.

Még valami: kapitányaink fiatalok, rugalmasak, láttak már óriás bulit a hajón és szárazföldön is. Az a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat!