Kezdő tanfolyam? Tudásfrissítés? Tengeri jogsi? Mindenben segítünk!

info@windworks.hu

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828

Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828
Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Sportegyesület Versenyzéshez

Vitorlás Sportegyesület (a Magyar Vitorlás Szövetség hivatalos tagszervezete)

Versenyeznél a Balatonon? Vitorlás Sportegyesületünk hivatalos tagja a Magyar Vitorlás Szövetségnek a 2019-es évtől így várjuk szeretettel tagnak eddigi tanulóinkat, illetve bárkit, aki már eddig is versenyzett, de szeretné ezt egy másik, akár olcsóbb tagdíjjal rendelkező Sportegyesületnél megtenni.

Az MVSz versenyrendszerében szereplő versenyeken a vitorlás sportágban leigazolt belföldi, valamint olyan külföldi versenyzők indulhatnak, akik tagjai valamely World Sailinghez tartozó, nemzeti vitorlás sporthatóság által elismert egyesületnek vagy szervezetnek. Magyar állampolgárságú versenyzők csak az adott évi versenyengedélyt igazoló okmánnyal és érvényes sportorvosi engedéllyel nevezhetnek versenyre. Versenyengedélyt a versenyzők az egyesületükön keresztül a VIHAR használatával igényelhetnek.

A versenyengedélyt gyorsan és on-line intézzük, mely maximum 1 napos adminisztrációs átfutási idővel bír. Attól függően, hogy hivatalos versenyző voltál-e már (vagyis volt-e már magyar Vitorlás Sportegyesületi tagságod más szervezetben) a következő lépéseket kell megtenned:

 • Első igazolás, még nem volt soha Vitorlás Sportegyesületi tagságod:
  1. Éves versenyzői licenc (versenyengedély) csak a klubtagság és a versenyengedély díjának befizetését követően igényelhető a klubnál a versenyengedélykérő űrlap kitöltésével és aláírásával.
  2. Az éves tagdíj utalása a Sportegyesület számára (részletek alább!)
  3. Az MVSz titkársága az engedély jóváhagyását követően belépést biztosít a Vihar rendszerbe (https://vihar.hunsail.hu). E-mailben megtalálja a felhasználónevét (pl.: 21/2014) és az ideiglenes jelszót, melyet kérünk első belépéskor legyen kedves megváltoztatni. A versenyzői profilba belépve frissíthetők a személyes adatok és elérhetőségek, valamint a sportorvosi engedély és a hajóvezetői engedély.
  4. Akár már aznap adhatsz le érvényes nevezést versenyre!
 • Már volt egyéb magyar Vitorlás Sportegyesületben tagságod:
  1. Amennyiben szeretnéd az idei évtől Sportegyesületünkben megigényelni a 2019-es versenyengedélyedet, úgy az alábbi űrlapot szükséges az elengedő egyesület ellenjegyzésével az új egyesületnek megküldeni, aki így az online rendszerben a versenyengedély kikérésekor kéri a sportoló átigazolását az új klubba: Elengedő nyilatkozat/átigazolási űrlap
  2. Az éves tagdíj utalása a Sportegyesület számára (részletek alább!)
  3. A már meglévő VIHAR rendszeres azonosítóddal és jelszavaddal tudsz a rendszerbe belépni (https://vihar.hunsail.hu) és adataidat esetlegesen módosítani: frissíthetők a személyes adatok és elérhetőségek, valamint a sportorvosi engedély és a hajóvezetői engedély.
  4. Akár már aznap adhatsz le érvényes nevezést

Költségek – 2023

TételVégfelhasználói ár
Vitorlás Sportegyesület Éves díja új tagjaink számára28.000 Ft
Vitorlás Sportegyesület Éves díja meglévő tagjaink számára23.500 Ft
MVSZ versenyzői licensz díja
(2001-ben és előtte született versenyzők)
16.500 Ft
Átigazolási díj (egyéb Sportegyesülettől)3000 Ft
Leigazolási díj (ha még nem voltál Sportegyesület Tag)7000 Ft

 

A költségeket egy összegben az alábbi számlaszámra kérjük utalni, mely összeg beérkezésétől kezdődően 1 napon belül (vagy akár napon belül) kiadjuk a Sportoló Versenyengedélyét.

Vitorlás Sportegyesület a Kikapcsolódásért (VSEK)
8200 Veszprém, Muskátli u. 2.
Adószám: 18740251-1-19
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank Zrt.
Számlaszám: 12082104-01679047-00100005 
Közlemény: Sportoló neve
Az igazolást leggyorsabb úgy tudod elintézni, ha a fenti paraméterek alapján telefonálsz nekünk (+36 20 297 2828) vagy e-mailt írsz nekünk és megegyezés esetén a lehető leggyorsabban eljuttatod hozzánk az éves fizetendő díjakat.
További fontos információkat a Sportorvosi Engedélyről és egyéb jogosultságról a Vitorlás Szövetség oldalán tudsz olvasni.