Kezdő tanfolyam? Tudásfrissítés? Tengeri jogsi? Mindenben segítünk!

info@windworks.hu

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828

Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828
Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Különleges alkalmak

Vitorlázás egy fontos napon

Vannak olyan alkalmak, amelyekre hosszan készülünk. Lehet ez egy születésnap, lánykérés vagy egyéb, fontos, jeles alkalom. És lehet, hogy csak egy igazi meglepetést szeretnél szerezni valakinek, akit nagyon szeretsz.

A Balaton, a víz, a napsütés és a vitorlázás együttesen igazán különleges hangulatot teremt, lehet csendes és romantikus és lehet óriási party hangulat is. Mindehez a WindWorks csapata még hozzáteszi, amit csak tud. Bérelj vitorlást kapitánnyal a jeles alkalomra!

(Pssszt! Megelepetés!) Születésnap egy balatoni vitorláson

  • Születésnapra: tortával, pezsgővel, 6-8 főtől akár 25-30 fő részére is (egyszerre 3-4 hajón) – vitorlástúrával, fürdéssel
  • Meglepetés!: kisebb és nagyobb csoportnak vitorlástúra, vitorlás alapismeretek, egyéb feladatok (aludni a hajón is tudtok)
  • Ajándék vitorlázás fotózással: egy kellemes vitorlástúra melett kérésre profi fotós készít rólatok fotókat vagy videót

Lánykérés (eljegyzés) a Balaton közepén:

Indulás a kikötőből (Alsóörsről vagy kérésre más kikötőből), rövid vitorlázás, majd a kapitány lehorgonyozza a hajót a Balaton közepén és ha úgy gondoljátok, távozik is a hajóról, hogy csak kettesben lehessetek. Innentől tied a pálya. Különlegesen romantikus mindez naplementében vagy a csillagos éj alatt. Kérésre virág, pezsgő, egyebek beszerzését és bekészítését is vállaljuk. Ez egy igazán különleges ötlet és maradandó élmény eljegyzés, lánykérés alkalmából!

Hajóval az esküvőre – szertartás a hajón

Gyülekezés az alsóörsi kikötőben, majd irány az esküvői szertartás! Ha időben foglalsz, egyszerre akár 50-60 embert is elviszünk vízen a megadott helyre, ami lehet a Tihanyi apátság vagy bármely más balatonparti település, amelynek vitorláskikötője van.  Ha nem túl nagy a vendégsereg, a szertartást a vízen is meg lehet tartani. Ha van terved, mi mindent megteszünk, hogy megvalósítsuk!

Különleges alkalmakra személyre szabott ajánlatot adunk, keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

Nézd meg flottánk leírását itt. Ha nagyobb a csapat, nem gond, partnereink segítségével több hajót is tudunk biztosítani.