Vitorlás tanfolyam? Hajóbérlés? Mindenben segítünk!

info@windworks.hu

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828

Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Vitorlás Oktatás +36 20 297 2828
Vitorlás Bérlés +36 30 285 0747

Hajóbérlés

Balatoni vitorlázás, hajóbérlés

Vitorlás hajó bérlés a Windworks-től rugalmas feltételekkel, reális áron! Hajóbérlés, vitorlás bérlés a Balatonon, az Alsóörsi BAHART kikötőben! Vitorlásainkat kapitánnyal vagy kapitány nélkül is bérelheted, flottánk jól karbantartott, kifejezetten túrázásra vagy túraversenyekre alkalmas 30-35 lábas vitorlásokból áll. Hajóink jellemzően 8-10 fős befogadóképességgel, 3 kabinnal, körkormánnyal, autopilottal, biminivel, konyhával, WC-vel és egyéb kényelmi berendezésekkel felszerelt túrahajók. Több vitorlásunkon is vízmelegítő, sőt állóhelyzeti fűtés is található, mely elő- és utószezonban kifejezetten előnyös kényelmi felszerelés, ha hűvösre fordulna az idő. Minden hajón BAHART matrica, felelősség- és CASCO biztosítás van, a bérlőknek pedig 24 órás assistance szolgáltatást biztosítunk!

A BAHART matricával a BAHART kikötőkben ingyen lehet kikötni (pl. Siófok, Füred, Földvár, Csopak, Lelle, Badacsony, Szigliget,Keszthely, stb.)

További információ a hajóbérlés-ről itt.

Hajóbérlés kapitánnyal

Ha nincs még jogosítványod, akkor sem kell lemondanod a vitorlázásról. Minden vitorlásunkat kérheted kapitánnyal is, legyen szó egy romantikus naplementéről, egész napos túravitorlázásról, csapatépítő tréningről, legénybúcsúról, lánybúcsúról, lánykérésről, születésnapi meglepetésről vagy csak szimplán egy óriási buliról a haverokkal. A kapitányos túrákon természetesen ti is vezethetitek a hajót, beszálhattok a vitorlák felhúzásába, állításába, de a kapitány egyedül is elboldogul, ha csak bulizni vagy pihenni szeretnétek.

Rugalmas programok és rengeteg lehetőség: borkostolással, fürdőzéssel egybekötött vitorlázás, éjszakai túra – egyedi igények szerinti programok! Csak találd ki mit szeretnél, mi megvalósítjuk! Balatoni vitorlázás mindenkinek.

Még több információt a vitorlásbérlés-ről kapitánnyal itt találsz.

Általános szerződési feltételeinket itt találod: Windworks Kft. ÁSZF