Vitorlás tanfolyam? Hajóbérlés? Vitorlástúrák? Vitorlástábor? Mindenben segítünk!

+36302850747 info@windworks.hu

Gyermek vitorlástábor

Gyermek vitorlástábor  – Balatonalmádi

A hamar népszerűvé vált felnőtt vitorlásiskolánk mellett 2018 nyarán megnyílik a WindWorks gyermek vitorlástábor! Két oktatónk és a Balatonalmádi TVSK-kikötő idén nyáron két turnusban várja a vitorlázás és a vízisportok iránt érdeklődő gyermekeket, 7 – 16 éves korig nyári táborunkba. A vitorlás gyerektábort két, profi, Testnevelési Egyetemet végzett, és több, mint 10 éve vitorlás nyári tábort vezető testnevelő felügyeli ezért a gyermekek számára nem csak az igazi nyári kaland és kikapcsolódás, hanem a biztonság is garantált.

A táborozáshoz úszás tudáson, fürdő- és sportruházaton kívül más nem szükségeltetik, minden technikai eszközt és felszerelést a vitorlástábor biztosít.

Vitorlástábor szuper áron! Május 15-ig jelentkezőknek akciós ár, 25% kedvezmény! 

Vitorlás gyerektábor időpontok (6 nap, bentlakásos):

1) 2018. június 17. (vasárnap) 16:00  – 2018. június 22. (péntek) 19:00

2) 2018. július 1 (vasárnap) 16:00 – 2018. július 6 (péntek) 19:00

Bejárósok (napközisek) számára a tábor hétfőn reggel indul és pénteken este ér véget.

Vitorlástábor tematika (foglalkozások):

Két oktatónk felügyelete alatt a gyerekek megismerkednek a vitorlás kishajók részeivel, fel- és leszerelésével, megtanulják a vitorlázás alapvető fogalmait, a szélkört, és már az első napon ki is próbálják frissen szerzett tudásukat. A gyermekek kalóz, OP és Laser típusú hajókon tanulnak, tudás-szintjüknek és fizikumuknak megfelelően. Amennyiben az időjárás engedi, minden nap délelőtt és délután is vízen vagyunk!

Rossz idő esetén társasjátékok, elmélet, vitorlás és egyéb csomók megismerése, kirándulás és uszodai program lehetséges. Visszatérő vagy már alap tudással rendelkező gyermekek további fejlődésére külön figyelmet fordítunk, így senki sem unatkozik.

Gyerekközpontú vitorlástábor kislétszámú csoportokkal és profi testnevelőkkel:

Turnusonként összesen kb. 14 fiatal táborozik nálunk, két oktató mellett így garantálni tudjuk, hogy mindenkire marad idő, eszköz és figyelem is. Oktatóink (Szabolcs és Marci) Testnevelési Egyetemet végzett testnevelők, hivatásos vitorlás és kisgéphajó-vezetői engedéllyel rendelkező, felkészült szakemberek.

Ellátás:

A táborlakók számára napi háromszori étkezés (reggeli / ebéd / vacsora) valamit napközben frissítők, gyümölcs állnak rendelkezésre.

Elhelyezés:

Bentalkásos gyermekek a balatonalmádi TVSK kikötőben, a kikötő vendégházában kerülnek elszállásolásra, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.

Felügyelet:

A gyerekek a tábor ideje alatt 24 órás felügyelet alatt vannak.

Megbízhatóság:

A WindWorks Kft. a Nemzeti Közlekedési Hatóság által akkreditált, hivatalos képzőszerv. Oktatóink és munkatársaink jól felkészült, diplomás, a minőség iránt elkötelezett szakemberek.

A nyári vitorlás gyermektábor részvételi díja – most 25% kedvezménnyel!!!

  • bentlakásos (vasárnap – péntek): 85.000 Ft / fő Előfoglalási akció! 69.000 Ft / fő
  • bejárós (hétfő – péntek): 65.000 Ft / fő Előfoglalási akció! 49.000 Ft / fő

Nyári vitorlástábor engedmények és kedvezmények:

  • Testvérkedvezmény: 10%
  • Csoportos jelentkezés (3 fő felett): 12% minden résztvevőnek
  • Visszajáró kedvezmény vagy két hetes tábor: 12%

A kedvezmények nem összevonhatók! Akciós árak (előfoglalás, last minute) esetén további kedvezmények nem érvényesíthetők, de minden esetben az elérhető legalacsonyabb árat számoljuk.

Vitorlástábor jelentkezés:

Érdeklődni, jelentkezni az alábbi elérhetőségen lehet:

Tel: +36 20 297 2828

E-mail: info@windworks.hu